'03'04'05'06'07'08'09'10'11'12'13'14'15'16'17'18'19'20'21'22'23'24

2011

HARTWALL-AREENA
4.-7. elokuuta 2011
Let the party commence!

Pääsivu Yleistä Paikkataulukko Aikataulu Media  

YLEISTÄ

JÄRJESTÄJÄ
Yhteistilauksen pääjärjestäjänä toimii tänä kesänä Oliver "Zele" Molini. Yhteistilauksen käytännön järjestelyitä hoitaa Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas "JoonasD6" Mäkinen.

Jos haluat ilmoittautua mukaan ryhmätilaukseen, ota yhteyttä:

- GSM: 0400-214096
- sähköposti: oliver(ät)steptail.com
- IRC: Zele @ #assembly @ irc.piraattipuolue.fi
- skype: molivil

Kerro, kuinka monta osallistujaa on tulossa, osallistujien nimet ja aliakset, ja minkä tyyppisillä lipuilla osallistutte ryhmätilaukseen. Yhteistilaukseen voi osallistua joko konepaikkalipulla tai sisääpääsylipulla.

MAKSAMINEN JA LIPPUJEN HINNAT
Varaamme paikat katsomosta (yläriviltä), joiden hinnat ovat 79 € per tietokonepaikka. Ilman paikkaa 39 € tapahtuman alun yhteydessä. Maksaminen onnistuu kätevimmin sähköisenä tilisiirtona.

Maksu tilille:
Saaja Viite/viesti Summa
OLIVER MOLINI
Nordea 123935-62307
Kolmen hengen liput: "3 lippua: ALIAS, ALIAS, ALIAS".
Yksittäin tai oma lippu, vastaavasti: "1 lippu: ALIAS".
79 €.


JoonasD6n varapaikkojen maksut
Jos olet ostanut varapaikkoja suoraan JoonasD6:lta, maksa oheisilla tiedoilla:
Saaja Viite/viesti Summa
JOONAS MÄKINEN
Osuuspankki FI48 5200 0620 0239 42
Kolmen hengen liput: "3 lippua: ALIAS, ALIAS, ALIAS".
Yksittäin tai oma lippu, vastaavasti: "1 lippu: ALIAS".
79 €.

LIPUNMYYNTI

Paikat tulee varata ja rekisteröidä jo TIISTAINA 24.5. Lippurahat on siksi saatava viimeistään tuona päivänä, jotta voidaan varmistua tapahtumaan osallistumisesta. Lipunmyynti alkaa sunnuntaina 29.5.

Muista! Jos sinulla on tili muualla kuin vastaanottajan pankissa, sinun kannattaa maksaa ENNEN yllaolevaa päivämäärää, koska muista pankeista tehtyjen tilisiirtojen käsittely kestää yleensä arkipäivän. Jos et ole syystä tai toisesta voinut maksaa, muista sopia siitä etukäteen lippujen tilaajan kanssa, jotta mahdolliset väärinkäsitykset vältetään. Joustovaraa on - muista vain olla yhteydessä tarpeeksi ajoissa!

Assembly Organizing myy tapahtumaan e-lippuja. Jokainen kauttamme osallistuva ryhmä saa sähköpostitse oman e-lippunsa. E-lippu sisätää sarjanumeron, jota vastaan saa rannekkeen tapahtuma-aikana lippupisteestä.

Tilaamme liput yli 15-hengen yhteisenä ryhmätilauksena jotta hyödymme suurten ryhmien alennuksesta. Suuret ryhmät pääsevät varaamaan paikat muita aiemmin, ja näin ollen mahdollistaa käytännössä yhteisen paikkasijoittelun katsomosta. Lisätietoja täältä!

Lisätietoja antaa Zele, Messenger (kuroshiro000@hotmail.com), tai sähköpostilla osoitteessa oliversteptail.com, tai puhelinnumerosta +358 400 214096.

AJANKOHTA
Tapahtuma alkaa torstaina 4.8.2011 klo 12:00 ja päättyy sunnuntaina 7.8.2011 klo 18:00.
YÖPYMINEN
Yöpyminen on sallittua tarkoitukseen varatulla alueella. Jos tulet kauempaa, kysele IRC-kanavallamme, jos piraatit tarjoaisivat yöpymissijaa tapahtuman ajaksi. Epävirallinen tieto kertoo, että yöpyä saisi myös omilla konepaikoilla, niin kauan kun nukkumispaikka ei sijoitu pöydän alle tai sen lähettyville.
PÖYDÄN PELITURNAUKSET
Jotakin pelejä voisi koittaa pelailla Assyjen aikana, mm.
  • TF 2
  • MW 2
  • Q3A
  • CS1.3, CS1.6, CS:S
  • UT2003, UT2004, UT3
  • AvP2
  • Liero
Zelellä levyt ainakin Q3A, CS1.3, AvP2

Takaisin ylös

MUISTETTAVAA

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Q: Assembly-tapahtuman sivuilla lukee, että isot ryhmät saavat alennusta, mutta sivuillasi lukee, että maksetaan lipun koko hinta. Missä alennus?
A: Jos suuren ryhmä yhteistilauksesta aiheutuneet kulut alittavat alennuksesta kertyneen tulon, voidaan ylijäämä maksaa takaisin lipun tilanneelle.

Q: Mistä ja koska saan lippuni?
A: Tänä vuonna liput järjestää Zele (Oliver Molini) Piraattinuorista. Lippuja voi tiedustella etukäteen (kts. yhteystiedot), tai jälkikäteen tapahtumapaikalla.

Q: Mitä minun pitäisi ottaa mukaan tapahtumaan?
A: Omista tavaroistasi voit tuoda mitä haluat. Mutta älä ota virtasyöppöjä laitteita - kuten keittiön sähkölaitteet - äläkä ota liian tehokkaita äänentoistovehkeitä. Hyvän oppaan löydät täältä. Alkoholijuomia ei saa tuoda partytiloihin, vaan ne on jätettävä ulkopuolelle.

Q: Entä tavarani? Voinko jättää ne vartioimatta?
A: Erityisesti arvotavarat kannattaa pitää mukana jatkuvasti koko tapahtuman ajan esimerkiksi repussa. Kannettavat kannattaa lukita Kensington(tm)-vaijerilukolla tai vastaavalla, tai ottaa mukaan ja pitää mukana koko tapahtuman ajan. Irtaimistoa arvotavaraa ei kannata jättää lojumaan. Selvää on kuitenkin se, että ellei kaverisi ole vieressä vahtimassa tavaroitasi, kun itse käyt muualla, on mahdollista, että pitkäkyntiset käyvät sosialisoimassa omaisuutesi.

Takaisin ylös


LINKKEJÄ

LISÄTIEDOT

ASSEMBLY.ORG
Lipunmyynti | Kävijäohjeet | Ohjelma

MBnetin Assembly-sivu
Asm '06 | Asm '07 | Asm '08 | Asm '09 |

Kuvia
Assembly '03 | Assembly '05 | Assembly '09

Fiilistely - skenemusiikkia
Demovibes ent. Nectarine Radio

Takaisin ylös

1.04