'03'04'05'06'07'08'09'10'11'12'13'14'15'16'17'18'19'20'21'22'23'24

2012

HARTWALL-AREENA
2.-5. elokuuta 2012
Let the party commence!

Pääsivu Yleistä Kartta Aikataulu Media  

YLEISTÄ

JÄRJESTÄJÄ
Yhteistilauksen pääjärjestäjänä toimii tänä kesänä Oliver "Zele" Molini. Yhteistilauksen käytännön järjestelyitä hoitaa Piraattinuorten varapuheenjohtaja Joonas "JoonasD6" Mäkinen.

Jos haluat ilmoittautua mukaan ryhmätilaukseen, ota yhteyttä:

Puhelin: +358 400 214096
E-mail: oliver(ät)steptail.com
IRC: Zele (#assembly@irc.piraattipuolue.fi)

Kerro, kuinka monta osallistujaa on tulossa, osallistujien nimet ja aliakset, ja minkä tyyppisillä lipuilla osallistutte ryhmätilaukseen. Yhteistilaukseen voi osallistua joko konepaikkalipulla tai sisääpääsylipulla.

MAKSAMINEN JA LIPPUJEN HINNAT
Varaamme paikat katsomosta (yläriviltä), joiden hinnat ovat 79 € per tietokonepaikka. Ilman paikkaa 39 € tapahtuman alun yhteydessä. Maksaminen onnistuu kätevimmin sähköisenä tilisiirtona.

MAKSU TILILLE

Saaja Viite/viesti Summa
OLIVER MOLINI
Nordea 123935-62307
Kolmen hengen liput: "3 lippua: ALIAS, ALIAS, ALIAS".
Yksittäin tai oma lippu, vastaavasti: "1 lippu: ALIAS".
79 €.


VARAPAIKAT
Jos maksat JoonasD6n kautta ostettuja varapaikkoja, maksa oheisilla tiedoilla:

Saaja Viite/viesti Summa
JOONAS MÄKINEN
Osuuspankki FI48 5200 0620 0239 42
Kolmen hengen liput: "3 lippua: ALIAS, ALIAS, ALIAS".
Yksittäin tai oma lippu, vastaavasti: "1 lippu: ALIAS".
79 €.

LIPUNMYYNTI

Tänä vuonna paikat tulee varata viimeistään perjantaina 1.6. Lippurahat on siksi saatava viimeistään jo edeltävänä päivänä, jotta saadaan sitoumus tapahtumaan osallistumisesta. Poikkeusjärjestelyissä kuten maksuasioiden hoidossa voit olla yhteydessä ensisijaisesti ryhmäsi järjestäjään tai lipputilauksen pääjärjestäjään. Lipunmyynti Assembly 2012 -tapahtumaan alkaa sunnuntaina 3.6.

Muista! Jos sinulla on tili muualla kuin vastaanottajan pankissa, sinun kannattaa maksaa ENNEN yllaolevaa päivämäärää, koska muista pankeista tehtyjen tilisiirtojen käsittely kestää yleensä arkipäivän. Jos et ole syystä tai toisesta voinut maksaa, muista sopia siitä etukäteen lippujen tilaajan kanssa, jotta mahdolliset väärinkäsitykset vältetään. Joustovaraa on - muista vain olla yhteydessä tarpeeksi ajoissa!

Assembly Organizing myy tapahtumaan e-lippuja. Jokainen kauttamme osallistuva ryhmä (tai ryhmän jäsenet) voivat saada sähköpostitse oman e-lippunsa. E-lippu sisätää tulostettavan koodin, jota vastaan saa rannekkeen tapahtuma-aikana lippupisteestä.
Yhteistilauksen järjestäjä voi vaihtoehtoisesti jakaa rannekkeen myös suoraan tapahtumapaikalla. Ilmoita hyvissä ajoin kumpi järjestely sopii sinulle paremmin.

Tilaamme liput yli 15-hengen yhteisenä ryhmätilauksena jotta hyödymme suurten ryhmien alennuksesta. Suuret ryhmät pääsevät varaamaan paikat muita aiemmin, ja näin ollen mahdollistaa käytännössä yhteisen paikkasijoittelun katsomosta. Lisätietoja täältä!

Lisätietoja antaa Zele, Messenger (kuroshiro000@hotmail.com), tai sähköpostilla osoitteessa oliversteptail.com, tai puhelinnumerosta +358 400 214096.

AJANKOHTA

Tapahtuma alkaa torstaina 2.8.2012 klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina 5.8.2012 klo 18.00. Sisäänpääsyyn oikeuttavat rannekkeet voi saada ennen tapahtuman alkua pääovien luona kello 12.00 asti.

YÖPYMINEN

Tapahtumapaikalla yöpyminen on sallittua tarkoitukseen varatulla alueella. Nykyisin on myös sallittua nukkua oman pöydän äärellä, kunhan et nuku pöydän alla. Jos tulet kauempaa, kysele IRC-kanavallamme, saat varmasti järjestettyä itsellesi yösijan tapahtuman ajaksi.

YHTEISTILAUKSEN LISÄHERKUT

YHTEISKULJETUKSET
Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetuksia. Lisätietoja saat kysymällä yhteistilauksen IRC-kanavalla. Kts. sivun yläosa.

MAJOITUS
Autamme yhteistilauksen osallistujia majoitusasioissa. Mikäli tarvitset yösijan, kysy asiaa yhteistilauksen IRC-kanavalla. Kts. sivun yläosa.

JÄÄKAAPPI
Selvästi merkitty jääkaappi pyritään toimittamaan tapahtumapaikalle - jääkaapin tunnistaa piraattilogosta. Jos kuljetusta ei voida toteuttaa luotettavasti, vaihtoehtoisesti tapahtumapaikalle voidaan toimittaa pienempiä sähköllä toimivia kylmälaukkuja, joiden hyötykäytettävä tila on rajallisempi. Jääkaappia tai kylmälaukkua saa käyttää vapaasti, kunhan huomioit tilarajoitukset - älä mielellään laita useita juomia kerrallaan. Jos jääkaapissa on pakastin, sinne ei saa laittaa juomia.

PÖYDÄN PELITURNAUKSET
Joitakin moninpelimatseja joita voidaan järjestää Assyjen aikana, mm.
  • TF 2
  • COD:MW2,MW3
  • Q3A
  • Counter-Strike (aikaisesta 1.3 versiosta aina uusimpaan)
  • Unreal Tournament -pelit
  • AvP2
  • Liero tournament
  • muita?

Takaisin ylös

MUISTETTAVAA

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Q: Milloin (ja mistä) saan liput?
A: Tänä vuonna liput järjestää Zele (Oliver Molini) Piraattinuorista. Sähköisiä lippuja voi tiedustella etukäteen yhteistilauksen pääjärjestäjältä, mutta muussa tapauksessa saat lippusi tapahtumapaikalla ryhmäsi järjestäjältä tai yhteistilauksen pääjärjestäjältä. Yhteistilauksen järjestäjä päivystää rannekkeiden kanssa ensimmäisenä päivänä tapahtumapaikan etupihalla pääsisäänkäynnin lähettyvillä kello 11.30 ja 12.00 välisenä aikana.

Q: Mitä minun pitäisi muistaa ottaa mukaan?
A: Omista tavaroistasi voit tuoda mitä haluat. Mutta älä ota virtasyöppöjä laitteita - kuten keittiön sähkölaitteet - äläkä ota liian tehokkaita äänentoistovehkeitä. Hyvän oppaan löydät täältä. Alkoholijuomia ei saa tuoda partytiloihin. Ne on nautittava muualla.

Q: Voinko jättää tavarani vartioimatta?
A: Erityisesti arvotavarat kannattaa pitää mukana jatkuvasti koko tapahtuman ajan esimerkiksi repussa. Kannettavat kannattaa lukita Kensington(tm)-vaijerilukolla tai vastaavalla, tai ottaa mukaan ja pitää mukana koko tapahtuman ajan. Irtaimistoa arvotavaraa ei kannata jättää lojumaan. Selvää on kuitenkin se, että ellei kaverisi ole vieressä vahtimassa tavaroitasi, kun itse käyt muualla, on mahdollista, että pitkäkyntiset käyvät sosialisoimassa omaisuutesi.

Q: Tapahtuman virallisilla sivuilla lukee, että isot ryhmät saavat alennusta, mutta täällä puhutaan lipun täydestä hinnasta. Missä alennus?
A: Mikäli suuren ryhmän yhteistilauksesta aiheutuneet kulut alittavat alennuksesta kertyneen tulon, voidaan ylijäämä maksaa takaisin lipun tilanneelle. Kulut muodostuvat lähinnä yhteispalveluista (kuljetukset, yhteiskäyttöinen jääkaappi, yöpymisjärjestelyt, jne). Jos haluaisit tästä huolimatta alennetun hinnan korvattavan sinulle takaisin, olethan yhteydessä suoraan yhteistilauksen pääjärjestäjään.


Takaisin ylös


LINKKEJÄ

LISÄTIEDOT

ASSEMBLY.ORG
Lipunmyynti | Kävijäohjeet | Ohjelma

MBnetin Assembly-sivu
Asm '06 | Asm '07 | Asm '08 | Asm '09 |

Kuvia
Assembly '09 | Assembly '10 | Assembly '11

Fiilistely - skenemusiikkia
Demovibes ent. Nectarine Radio

Takaisin ylös

1.04