'03'04'05'06'07'08'09'10'11'12'13'14'15'16'17'18'19'20'21'22'23'24

2013

HARTWALL-AREENA
1.-4. elokuuta 2013
Let the party commence!

Pääsivu Yleistä Kartta Aikataulu   Osallistu!   Media

YLEISTÄ

JÄRJESTÄJÄ
Yhteistilauksen pääjärjestäjänä toimii tänä kesänä Oliver "Zele" Molini.
Yhteistilauksen käytännön järjestelyitä hoitaa myös Piraattinuorten jäsen Lotta Söderholm.

Voit osallistua tähän yhteistilaukseen tilauslomakkeella (voimassa 15.5. asti).

Piraattinuoret! Jos olet Piraattinuorten jäsen, voit saada 10 euron alennuksen normaalista lipun hinnasta. Tilaus päätyy samaan yhteistilaukseen, vaikkakin alennetulla hinnalla. Alennukseen oikeuttava tilaus on tehtävä blogikirjoituksen kautta ennen 14.5.!

Yhteystietokortti

Yhteistilauksen järjestäjä: Oliver Molini

Puhelin: +358 400 214096
E-mail: oliver(ät)steptail.com
IRC: Zele (#assembly@irc.piraattipuolue.fi)
Facebook: Facebookin keskustelu (pikaviestin) käytettävissä.

Yhteistilauksen järjestäjä (Piraattinuoret): Lotta Söderholm

Puhelin: +358 40 7444388
E-mail: lotta.soderholm(ät)piraattinuoret.fi
IRC: Charris (#assembly@irc.piraattipuolue.fi)

MAKSAMINEN JA LIPPUJEN HINNAT

Varaamme yhteistilauksen paikat pääosin katsomosta (Grand Stand) ja lattiatasolta (Mainstream Area). Katsomopaikoissa pyrimme varaamaan paikat big screeniä vastapäätä, josta on komeat maisemat mainstream alueelle. Katsomopaikkojen hintoja ei ole julkistettu, mutta ne ovat aikaisempina vuosina olleet 84 € Grand Standille, ja 74 € Mainstream-alueen lipulle.

Maksaminen onnistuu parhaiten sähköisenä tilisiirtona. Maksutiedot saat sähköpostitse varausviestissä lipun tilaamisen jälkeen. Alla myös tiedoksi.

Maksutiedot
Maksun saaja OLIVER MOLINI
Saajan tilinumero Nordea 123935-62307
(IBAN: FI79 1239 3500 0623 07)
Summa 84 € (grand stand) / 74 € (mainstream area)
Viiteviesti Kolmen hengen liput: "3 lippua: ALIAS, ALIAS, ALIAS".
Yksittäin tai oma lippu, vastaavasti: "1 lippu: ALIAS".
Eräpäivä 15.5.2013

LIPUNMYYNTI

Tänä vuonna yhteistilauksen viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 15.5.2013, joka on myös lippujen maksun eräpäivä. Jos lippua ei ole maksettu ilmoitettuun eräpäivään mennessä, tilauksesi peruuntuu automaattisesti, eikä tilaustasi enää kyetä uusimaan.

Muista! Jos maksat toisesta pankista kuin Nordea, sinun tulee maksaa ennen yllä olevaa päivämäärää, koska eri pankeista tehtyjen tilisiirtojen käsittely kestää yleensä 1-2 arkipäivää.

Tavalliset liput jaetaan rannekkein ja WLAN-koodein. Yhteistilauksen järjestäjä jakaa rannekkeen suoraan tapahtumapaikalla.

Assembly Organizing myy tapahtumaan myös e-lippuja. Jokainen kauttamme osallistuva ryhmä (tai ryhmän jäsenet) voivat saada sähköpostitse oman e-lippunsa. E-lippu sisältää tulostettavan koodin, jota vastaan saa rannekkeen tapahtuma-aikana lippupisteestä. Jos haluat tilata E-lipun, muista valita se toimitustavaksi tilauslomakkeessa.

Ilmoita hyvissä ajoin järjestäjälle, mikäli haluat vaihtaa lipun toimitustapaa tilauksen jälkeen.

AJANKOHTA

Tapahtuma alkaa torstaina 1.8.2013 klo 12.00 ja päättyy sunnuntaina 4.8.2013 klo 18.00. Sisäänpääsyyn oikeuttavat rannekkeet voi saada tapahtumapäivänä vähän ennen tapahtuman alkua pääovien luona aikavälillä 11.30 - 12.00.

YÖPYMINEN

Tapahtumapaikalla yöpyminen on sallittua tarkoitukseen varatulla alueella. Nykyisin on myös sallittua nukkua oman pöydän äärellä, kunhan et nuku pöydän alla. Jos tulet kauempaa, kysele järjestäjältä tai IRC-kanavallamme, autamme mielellämme yösijan järjestelyissä tapahtuman ajaksi.

YHTEISTILAUS

Tilaamme liput yli 15-hengen yhteisenä ryhmätilauksena jotta pääsemme hyötymään suuren ryhmätilauksen eduista. Suuret ryhmät pääsevät varaamaan paikat muita aiemmin, ja näin ollen mahdollistaa käytännössä yhteisen paikkasijoittelun katsomosta.

Lisätietoja ryhmätilauksista

YHTEISTILAUKSEN LISÄHERKUT

YHTEISKULJETUKSET
Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetuksia. Lisätietoja saat kysymällä yhteistilauksen järjestäjältä tai IRC-kanavalla. Kts. sivun yläosa.

MAJOITUS
Autamme yhteistilauksen osallistujia majoitusasioissa. Mikäli tarvitset yösijan, kysy asiaa yhteistilauksen IRC-kanavalla. Katso järjestäjien yhteystiedot sivun yläosasta.

JÄÄKAAPPI
Selvästi merkitty jääkaappi pyritään toimittamaan tapahtumapaikalle - jääkaapin tunnistaa piraattilogosta. Jos kuljetusta ei voida toteuttaa luotettavasti, vaihtoehtoisesti tapahtumapaikalle voidaan toimittaa pienempiä sähkötoimisia kylmälaukkuja. Kylmäsäilytystä saa käyttää vapaasti, kunhan huomioit kylmäsäilytyksen tilarajoitukset - jätä muillekin tilaa. Älä säilytä liian montaa pulloa tai tölkkiä kerrallaan. Pakastinta EI SAA KÄYTTÄÄ JUOMIEN SÄILYTYKSEEN, muuten iskee epic fail, kun ne unohdetaan sinne. Kiitos huomaavaisuudesta!

OHJELMA
Tapahtuman yhteistilauksessa on jo perinteeksi muodostunut tapa organisoida oheisohjelmaa Assembly-tapahtuman rinnalla. Oheisohjelman aikataulu löytyy AIKATAULU -sivulta ohjelmavastaavan nickillä varustettuna. Myös yöllä saatetaan järjestää jotain spontaania. :-)

PÖYDÄN PELITURNAUKSET
Joitakin moninpelimatseja joita voidaan järjestää yhteisesti, esimerkiksi
 • Team Fortress 2
 • Call of Duty -pelit
 • Battlefield 3
 • Battlefield: Bad Company 2
 • Vanha kunnon Quake 3 Arena
 • Counter-Strike (aikaisesta 1.3 versiosta aina uusimpaan)
 • Unreal Tournament -pelit
 • Alien versus Predator 2
 • Liero tournament
 • Halo 4
 • muita?

MUISTETTAVAA

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Q: Milloin (ja mistä) saan liput?
A: Tänä vuonna liput järjestää Zele (Oliver Molini) Piraattinuorista. Sähköisiä lippuja voi tiedustella etukäteen yhteistilauksen pääjärjestäjältä, mutta muussa tapauksessa saat lippusi tapahtumapaikalla ryhmäsi järjestäjältä tai yhteistilauksen pääjärjestäjältä. Yhteistilauksen järjestäjä päivystää rannekkeiden kanssa ensimmäisenä päivänä tapahtumapaikan etupihalla pääsisäänkäynnin lähettyvillä kello 11.30 ja 12.00 välisenä aikana.

Q: Mitä minun pitäisi muistaa ottaa mukaan?
A: Omista tavaroistasi voit tuoda mitä haluat. Mutta älä ota virtasyöppöjä laitteita - kuten keittiön sähkölaitteet - äläkä ota liian tehokkaita äänentoistovehkeitä. Hyvän oppaan löydät täältä. Alkoholijuomia ei saa tuoda partytiloihin. Ne on nautittava muualla.

Q: Voinko jättää tavarani vartioimatta?
A: Erityisesti arvotavarat kannattaa pitää mukana jatkuvasti koko tapahtuman ajan esimerkiksi repussa. Kannettavat kannattaa lukita Kensington(tm)-vaijerilukolla tai vastaavalla, tai ottaa mukaan ja pitää mukana koko tapahtuman ajan. Irtaimistoa arvotavaraa ei kannata jättää lojumaan. Selvää on kuitenkin se, että ellei kaverisi ole vieressä vahtimassa tavaroitasi, kun itse käyt muualla, on mahdollista, että pitkäkyntiset käyvät sosialisoimassa omaisuutesi.

Q: Tapahtuman virallisilla sivuilla lukee, että isot ryhmät saavat alennusta, mutta täällä puhutaan lipun täydestä hinnasta. Missä alennus?
A: Mikäli suuren ryhmän yhteistilauksesta aiheutuneet kulut alittavat alennuksesta kertyneen tulon, voidaan ylijäämä maksaa takaisin lipun tilanneelle. Kulut muodostuvat lähinnä yhteispalveluista (kuljetukset, yhteiskäyttöinen jääkaappi, yöpymisjärjestelyt, jne). Jos haluaisit alennetun hinnan erotuksen korvattavan sinulle takaisin, olethan yhteydessä suoraan yhteistilauksen pääjärjestäjään.

Q: Missä voin säilyttää ruokatarvikkeita tai esim. juomia?
A: Tapahtumaan tuodaan yhteistilauksen osallistujille käyttöön kylmäsäilytystilaa, kuten jääkaappi, tai sähköllä toimivia kylmälaukkuja. Kylmäsäilytyslaitteet ovat selvästi merkattuja piraattilogolla ja ovat yleensä keittiötiloissa tai sitten jossain lähempänä. Pienet kylmälaukut ovat yleensä olleet yhteistilaajien katsomopöytien kulmissa, jonne niihin on helppo pääsy.
LINKKEJÄ

LISÄTIEDOT

ASSEMBLY.ORG
Lipunmyynti | Kävijäohjeet | Ohjelma

Valokuvia aikaisemmista tapahtumista
Assembly '09 | Assembly '10 | Assembly '11 | Assembly '12

Fiilistely - skenemusiikkia
Demovibes ent. Nectarine Radio

Takaisin ylös

1.04